Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Μηλος

Ειδικές Προσφορές (17/10 → 31/12)

Ενοικιαση Αυτοκινητου Μηλος Λιμανι

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Μηλος
Sedan Diesel (E2)
Mercedes C220 Diesel

Ενοικιασεις Μηλος

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Μηλος
Luxury Jeeps Automatic (I3)
Kia Sorento Automatic

Ενοικιαση Αυτοκινητου Μηλος Χωρις Εγγυηση

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Μηλος
Medium Family (C1)
Opel Corsa

Ενοικιαση Αυτοκινητων Πολλωνια Μαρινα

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Μηλος
Mini Economy Automatic (A3)
Volkswagen Up Automatic

Ενοικιαση Αυτοκινητου Πολυτελειας Μηλος

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Μηλος
Large Hatchback Automatic (D3)
Opel Astra Automatic

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Αδαμας

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Μηλος
Large Hatchback Diesel (D2)
Ford Focus Diesel

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Μηλος Αεροδρομιο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Μηλος
Mini Economy Automatic (A3)
Skoda Citigo Automatic

Ενοικιαση Αυτοκινητου Πολλωνια

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Μηλος
Mini Economy (A1)
Skoda Citigo

Ενοικιασεις Πολυτελων Αυτοκινητων Μηλος

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Μηλος
Medium Family (C1)
Nissan Micra

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Μηλος Αδαμας

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Μηλος
Family Jeeps 7 Seats Automatic (J4)
Chevrolet Captiva 7 Seats Automatic

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Μηλος Ελλαδα

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Μηλος

Μηλος Ενοικιαση Αυτοκινητου με την Imperial

Το ηφαιστειακό νησί Μήλος βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος, στην νοτιοδυτική άκρη των Κυκλάδων. Έχει σχήμα πετάλου, σχηματίζοντας μεγάλο κόλπο και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και ασφαλέστερα φυσικά λιμάνια της Ελλάδας. Τα μεγαλύτερα κοντινά της νησάκια είναι η Κίμωλος, η Αντίμηλος και η Πολύαιγος.

Στο κέντρο της Μήλου βρίσκεται το κύριο λιμάνι της Μήλου, ο Αδάμας ή Αδάμαντας, από όπου συνδέεται το νησί ακτοπλοϊκώς με τον Πειραιά, τα άλλα νησιά των Κυκλάδων, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, ενώ το λιμάνι στα Πολώνια ή Απολλώνια εξυπηρετεί δρομολόγια προς την Κίμωλο και τα Γλαρονήσια.

Την Μήλο συνδέει αεροπορικώς με την ηπειρωτική Ελλάδα και με αεροδρόμια του εξωτερικού ο Κρατικός Αερολιμένας Μήλου.

Οι μετακινήσεις μέσα στο νησί εξυπηρετούνται με λεωφορειακές συνδέσεις από τον Σταθμό Λεωφορείων Μήλου στον Αδάμαντα, ωστόσο, για πιο άνετες και γρήγορες μετακινήσεις θα σας φανεί πολύ χρήσιμο ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Imperial Car Rental.

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα στη Μηλο

Η Μήλος κατοικείται από τους προϊστορικούς χρόνους, στη Μεσολιθική εποχή, 8.000 π.Χ. ενώ κατά τη Νεολιθική εποχή υπήρχαν εγκαταστάσεις για εξόρυξη και επεξεργασία οψιδιανού.

Το νησί γνώρισε μεγάλη ακμή κατά τη Μυκηναϊκή εποχή, με κύριο οικισμό τη Φυλακωπή, το 2300π.Χ. Στη συνέχεια κατοικήθηκε από Δωριείς, αργότερα συμμάχησε με τους Μακεδόνες, κατακτήθηκε από τους Ρωμαίους, εντάχθηκε στη Βυζαντινή αυτοκρατορία, καταλήφθηκε από τους Φράγκους, τους Ενετούς και τους Τούρκους. Το 1830, μαζί με όλες τις Κυκλάδες ελευθερώθηκε και περιλήφθηκε στο Ελληνικό κράτος.

Με το ενοικιαζόμενο όχημα από την Imperial Car Rental, εξερευνήστε το πιο εξωτικό νησί του Αιγαίου με τα απόκοσμα τοπία και τα διαφορετικών ειδών πετρώματα.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Μήλου είναι η παρουσία ενεργών χερσαίων και υποθαλάσσιων ατμίδων από όπου εξέρχονται καυτά αέρια από το εσωτερικό της Γης και θερμών πηγών στην Αγία Κυριακή, το Παλαιοχώρι, τις Πυρωμένες και τον Αδάμαντα.

Ενοικιαση Αυτοκινητων Μηλος Χωρις Πιστωτικη

Το δυτικό μισό του νησιού είναι το πιο άγριο και γοητευτικό του κομμάτι, με ελάχιστους οικισμούς και παλιά ορυχεία. Η νοτιοδυτική πλευρά της Μήλου είναι βιότοπος της μεσογειακής φώκιας. Στο κέντρο του νησιού βρίσκεται η Αχιβαδόλιμνη, ο μεγαλύτερος φυσικός υγρότοπος των Κυκλάδων, καθώς και το δάσος οριζοντιόκλαδων κυπαρισσιών, σπάνιος βιότοπος αιωνόβιων δέντρων.

Χάρη στην ενοικίαση αυτοκινήτου Imperial Car Rental θα γνωρίσετε τους γραφικούς οικισμούς του νησιού, όπως ο Αδάμαντας στο λιμάνι, η πρωτεύουσα Πλάκα με τα ερείπια του αρχαίου κάστρου, ο Εμπουρειός, η Ζεφυρία, το Κλήμα, η Τρυπητή, ο Πέραν Τριοβάσαλος και Τριοβάσαλος, ο μοναδικός Φυροπόταμος, τα Μανδράκια, η Πάχαινα, η Φυλακωπή, τα Πολλώνια ή Απολλωνία με την όμορφη μαρίνα Πολλωνίων.

Φθηνες Ενοικιασεις Αυτοκινητων Μηλος Αεροδρομιο

Δείτε σημαντικά αξιοθέατα όπως τον προϊστορικό οικισμό Φυλακωπής όπου ανασκάφηκαν αξιόλογα ευρήματα, την αρχαία πόλη της Μήλου χτισμένη στην πλαγιά ανάμεσα στην Τρυπητή και το Κλήμα, με το αρχαίο θέατρο και ερείπια των τειχών και σημαντικών κτισμάτων, τις κατακόμβες της Μήλου, μεγάλο κοινοτικό νεκροταφείο των πρώτων χριστιανικών χρόνων, οι μοναδικές που σώζονται στην Ελλάδα, τα σύρματα, θέσεις φύλαξης μικρών σκαφών δίπλα στη θάλασσα, σκαμμένες στους ηφαιστειακούς τόφφους, κυρίως στους οικισμούς Κλήμα, Μανδράκια και Φυροπόταμος, τα παλιά θειωρυχεία στην απόκοσμη Θειάφα, καθώς και τις ιαματικές πηγές στον Λάκκο, τον Κάναβα, τον Μακρινό, την Πικροπηγή, τον Προβατά και την Αλυκή.

Με το αυτοκίνητο από τις ενοικιάσεις οχημάτων Imperial Car Rental, επισκεφθείτε τις εκπληκτικές παραλίες της Μήλου, σε τοπία εξαιρετικού φυσικού κάλλους και εντυπωσιακού γεωλογικού πλούτου, η κάθε μία διαφορετική από την άλλη, όμως όλες μαγικές, όπως οι παραλίες Συκιά, Τριάδες, Βάνι, Εμπουρειός, Ριβάρι, Φατούραινα, Αχιβαδόλιμνη, Παπικινού, Πλάθιενα, Φυροπόταμος, Μανδράκια, Σαρακήνικο, Αλογόμαντρα, Πάχαινα, Παπάφραγκας, Πολλώνια, Βούδια, Κολυμπισιώνας, Θειωρυχείο, Παλαιοχώρι, Αγία Κυριακή, Κάλαμος, Τσιγκράδο, Φυριπλάκα, Προβατάς, Κάτεργο, Γέροντας, Κλέφτικο και πάρα πολλές ακόμη.

Μηλος Ενοικιασεις Αυτοκινητων, Αριστη Εξυπηρετηση

Η μαγεία της Μήλου δεν περιγράφεται με λέξεις. Περιηγηθείτε το πολύχρωμο νησί με την άνεση μετακινήσεων που παρέχει η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων Imperial Car Rental και ανακαλύψτε τις απερίγραπτες ομορφιές του πιο συναρπαστικού νησιού της Ελλάδας!

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Μηλος

Greece

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Μηλος Προορισμοί


  • Αδαμας Αδαμαντας
  • Μηλος Αεροδρομιο
  • Μηλος Κεντρο
  • Μηλος Λιμανι
  • Παλαιοχωρι Παραλια
  • Πολλωνια Κεντρο
  • Πολλωνια Μαρινα
  • Προβατας Παραλια

SSL Secure Site SSL Secure Site